Για να δείτε παλαιότερες ανακοινώσεις του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής κοιτάξτε εδώ .


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Καλείστε να παρουσιάσετε την πτυχιακή σας (δύο φοιτητές ΑΓΜ 2819003 ΚΑΙ ΑΓΜ 2819021) στις 10.00 πρωί, την Τετάρτη 25/6/2025. Η παρουσίαση θα γίνει μέσω MS Teams και παρακαλείσθε έντονα να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή και οχι κινητό τηλέφωνο. Ο σύνδεσμος είναι https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OGI4YzRkMmQtNDM4ZC00ZmUzLWI0NTUtMzJiYTRiNjliMmMx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%223180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295%22%2c%22Oid%22%3a%2200a3e717-83d6-4a08-afbf-47bf6aabe8b5%22%7d Καλή επιτυχία! Ι. Γιοβανούδης

Πιστοποίηση του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης από την ΕΘΑΑΕ (Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης) και μάλιστα με άριστη βαθμολογία (A – Fully Compliant). Eυχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, τους καθηγητές και διδάσκοντες, το εργαστηριακό […]

Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Συμμετοχής και την Επιβράβευση Διάκρισης φοιτητών/τριών Ελληνικών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ_2025-2026 6ΦΞΛ46ΝΚΠΔ-ΜΗΡ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2025-2026 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 2025 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ_2025 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ_ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_2025-2026

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ Δ.Π.Μ.Σ. «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» 2025-26

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ   ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ   ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ»   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ   Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του […]

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Διευκρινίσεις-Πληροφορίες

Ανακήρυξη υποψηφίων για την ανάδειξη Προέδρου και Αντιπροέδρου ΤΕΤΔ

Ανακήρυξη υποψηφίων

Δυναμική Παρουσία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στην Έκθεση Chemexpo2025

Tο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχε με περίπτερο και με παρουσίαση στην έκθεση Chemexpo2025, https://chem-expo.gr/ (31/5/2025-2/6/2025) στο Μetropolitan EXPO, Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Ήταν πολύ επιτυχημένη και σημαντική για το τμήμα η συμμετοχή και παρουσίαση του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργο στην έκθεση Chemexpo2025. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της Chemexpo2025 για την […]

Συμμετοχή του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στον Εορτασμό της Ημέρας Περιβάλλοντος στην Καρδίτσα

Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας Περιβάλλοντος και του μαθήματος “Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων” το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΤΔ συμμετείχε με περίπτερο και εθελοντές φοιτητές, υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Ιωάννη Γιαβάση, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιβαλλοντικό Κέντρο Μουζακίου την Παρασκευή 6/6 στο Παυσίλυπο στην […]

Ανακοίνωση για την εκδρομή στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων

Ανακοίνωση για την εκδρομή στα πλαίσια του μαθήματος «Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων»   Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή να προσέλθουν στη σχολή την Παρασκευή 13/6, στις 08:15, προκειμένου η αναχώρηση να πραγματοποιηθεί εγκαίρως στις 08:30. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Τυροκομείο Κίσσα (Μουζάκι) και στη Ζυθοποιία Πηνειού (Λάρισα). Η επιστροφή θα είναι κατά τις 15:00μμ Ο […]

Παρουσίαση Πτυχιακής Διατριβής

Παρουσίαση πτυχιακής διατριβής των φοιτητών με Α.Μ.  2820047 και 2820111 και θέμα “Ετερόλογη έκφραση, καθαρισμός και βιοχημικές ιδιότητες πρωτεασών με πιθανές χρήσεις στα τρόφιμα” .  Η παρουσίαση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουνίου στις 17:00. Σύνδεσμος: https://teams.live.com/meet/9351896162909?p=iuUrOVgdmxFi0er6sd   Με εκτίμηση, Θεόδωρος Γούλας