Τηλέφωνο
24410 64780 | 24410 64787
24410 64780 | 24410 64787
This is a notification that can be used for cookie consent or other important news. It also got a modal window now! Click "learn more" to see it!
OKLearn MoreWe may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website.
Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.
These cookies are strictly necessary to provide you with services available through our website and to use some of its features.
Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, refuseing them will have impact how our site functions. You always can block or delete cookies by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website. But this will always prompt you to accept/refuse cookies when revisiting our site.
We fully respect if you want to refuse cookies but to avoid asking you again and again kindly allow us to store a cookie for that. You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience. If you refuse cookies we will remove all set cookies in our domain.
We provide you with a list of stored cookies on your computer in our domain so you can check what we stored. Due to security reasons we are not able to show or modify cookies from other domains. You can check these in your browser security settings.
We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.
Google Webfont Settings:
Google Map Settings:
Google reCaptcha Settings:
Vimeo and Youtube video embeds:
You can read about our cookies and privacy settings in detail on our Privacy Policy Page.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ Δ.Π.Μ.Σ. «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» 2024-25
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩN Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλούν […]
Δελτίο Τύπου για ορκωμοσία Σχολής Γεωπονικών Επιστημών περιόδου Ιουλίου 2024
Δελτίο τύπου για Ορκωμοσία Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Περιόδου Ιουλίου 2024
ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ / ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ
Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι υπάρχουν 5 θέσεις ανοιχτές για πρακτική άσκηση για το τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου στο εργοστάσιο νερού ΘΕΟΝΗ στην Βατσουνιά Μουζακίου για το διάστημα από 7/24 – 12/24. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Ντιντή Λάμπρο. Ντιντής Λάμπρος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Τηλ. +30 2445061200 Κιν +30 6980387675
Επικαιροποιήσεις αναγκών φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στη Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-2025
Οι επικαιροποιήσεις για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 ξεκινούν σύντομα! Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια και έχεις ήδη εγγραφεί στη Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης και θέλεις να μας ενημερώσεις για κάποια αλλαγή αναφορικά με τις ανάγκες σου, τις υπηρεσίες που λαμβάνεις και/ή τις προσαρμογές που ζητάς; Η περίοδος επικαιροποιήσεων στη Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης ξεκινάει από την Δευτέρα […]
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/τριες του τμήματος ότι τα πρόσθετα δικαιολογητικά για την αξιολόγηση της αίτησης θα αποστέλλονται στο e-mail: sitisi-stegasi-lar@uth.gr (τηλ 2410-684393, 2410-684431, 2410-684572 & 2410-684407)
ΟΜΙΛΙΑ ΘΕΟΦΑΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων
“Ο κ. Θεοφάνης Γεωργόπουλος, Λέκτορας, του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας θα συμμετέχει την Παρασκευη 28 Ιουνίου 2024, με ομιλία, στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων στα Λουτρά Σμοκόβου του Δήμου ΣΟΦΑΔΩΝ Καρδίτσας, με θέμα :”Τοπικά παραδοσιακά προϊόντα Καρδίτσας και μεσογειακή διατροφή” : https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/volos/1o-festival-gastronomias-kai-topikon-proionton-sta-loutra-smokovou-karditsas/
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ERASMUS+ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ERASMUS+ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025
Ορκωμοσία Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Ιουλίου 2024
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 Ώρα 12.00: Ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών Η δια ζώσης τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους φοιτητές του προγράμματος σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του κτιρίου Α του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (Β. Γρίβα 11, Καρδίτσα)
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024
Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι οι αιτήσεις χορήγησης στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 έως και την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα https://stegastiko.minedu.gov.gr. Σε όσες αιτήσεις απαιτηθεί από […]
Aνακοίνωση για θέση εργασίας σε αλλαντοβιομηχανία
Βιομηχανία Κρέατος-Αλλαντικών της Θεσσαλίας αναζητάει 2 Επιστήμονες/Τεχνολόγους Τροφίμων για άμεση πρόσληψη στον τομέα της συσκευασίας, προετοιμασίας πρώτων υλών και παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Ιωάννη Γιαβάση στο igiavasis@uth.gr και 6977455433.