Για να δείτε παλαιότερες ανακοινώσεις του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής κοιτάξτε εδώ .


ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟ ΕΩΣ 12-03-2025

Οι φοιτητές που θα ορκιστούν θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά (g-food@uth.gr) την αίτηση πτυχίου και αναλυτικής βαθμολογίας που επισυνάπτονται και μια φωτοτυπία της ταυτότητάς τους εφόσον έχουν ολοκληρώσει όλες τους τις υποχρεώσεις (μαθήματα, πρακτική, πτυχιακή). Επίσης θα πρέπει να αποστείλουν στην γραμματεία ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως το φοιτητικό τους πάσο όπως και να επικοινωνήσουν με την […]

Συμπληρωματική ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής του πρώτου κύκλου αιτήσεων προς τη γραμματεία του ΤΕΤΔ για πρακτική άσκηση εκτός ΕΣΠΑ (με χρηματοδότηση από τον φορέα) παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 6/3 στις 12:00. Όσες αιτήσεις έχουν παραληφθεί από τη γραμματεία μέχρι αυτή την προθεσμία, θα εξεταστούν και εγκριθούν από τη Συνέλευση του Τμήματος στις 6/3 και στη  […]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ανακοίνωση ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ» ΚΑΙ “ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ”

Ενημερώνονται οι φοιτητές του 8ου Εξαμήνου ότι ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΩΡΙΑΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ» ΚΑΙ “ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ” θα ξεκινήσουν σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα, την Τρίτη 11 Μαρτίου 2025, ώρα 15-18 και την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2025, 15-18 μ.μ. αντίστοιχα. Ο Υπεύθυνος των μαθημάτων Θεοφάνης Γεωργόπουλος

Ανακοίνωση για το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Λιπών Ελαίων ΕΑΡ 2024-2025

Ανακοίνωση – Λίπη-Έλαια (27-02-2025)

Ανακοίνωση για το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος Ενόργανη Ανάλυση ΕΑΡ 2024-2025

Ανακοίνωση – Ενόργανη Ανάλυση (27-02-2025)

Ανακοίνωση για το μάθημα ‘Εισαγωγή στη Διατροφή του Ανθρώπου’

Καρδίτσα, 27.2.2025 Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα ‘Εισαγωγή στη Διατροφή του Ανθρώπου’ ότι οι διαλέξεις (Θεωρία & Ασκήσεις Πράξεις) θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 11.3.2025 στις 9.00-14.00 στην Αίθουσα Α1. Ο Εντ.Διδάσκων Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης

Εγγραφές στο εργαστήριο του μαθήματος «Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων»

Ανακοίνωση για το εργαστήριο Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων

Ανακοίνωση για το μάθημα ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ (θεωρία)

anakoinwsi_27.2.2025_OrgChem

Ανακοίνωση για το μάθημα ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (θεωρία)

anakoinwsi_27.2.2025_FoodBiochem