Τηλέφωνο
24410 64780 | 24410 64787
24410 64780 | 24410 64787
This is a notification that can be used for cookie consent or other important news. It also got a modal window now! Click "learn more" to see it!
OKLearn MoreWe may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website.
Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.
These cookies are strictly necessary to provide you with services available through our website and to use some of its features.
Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, refuseing them will have impact how our site functions. You always can block or delete cookies by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website. But this will always prompt you to accept/refuse cookies when revisiting our site.
We fully respect if you want to refuse cookies but to avoid asking you again and again kindly allow us to store a cookie for that. You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience. If you refuse cookies we will remove all set cookies in our domain.
We provide you with a list of stored cookies on your computer in our domain so you can check what we stored. Due to security reasons we are not able to show or modify cookies from other domains. You can check these in your browser security settings.
We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.
Google Webfont Settings:
Google Map Settings:
Google reCaptcha Settings:
Vimeo and Youtube video embeds:
You can read about our cookies and privacy settings in detail on our Privacy Policy Page.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΣΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε2 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων τους”
Ανακοινώνεται οτι αναβάλλεται το μάθημα για την εργαστηριακή ομάδα Ε2 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων τους”, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ώρα 12:00 – 15:00. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2023, ώρα 12-15. Στις 7 Μαρτίου 2023, ωρα 14.30-16.00, θα ξεκινήσει ολόκληρη η εργαστηριακη ομάδα Ε1 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων […]
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΦΥΤΩΝ
Αναβολή του μαθήματος Ανατομία και Φυσιολογια Φυτών (Θεωρία και Φροντιστηριακές Ασκήσεις), τη Τετάρτη 01/03/2023. Η αναπλήρωση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές.
Ανακοίνωση για το μάθημα “Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου”
Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 θα γίνει η έναρξη της θεωρίας του μαθήματος “Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου”. Το πρόγραμμα των φροντιστηριακών ασκήσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς
Ανακοίνωση για το μάθημα: “Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ΜΕ813”
Τη Δευτέρα 6/3/2023 θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 π.μ. η πρώτη διάλεξη για την θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ΜΕ813. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί η 1η Εργαστηριακή Άσκηση για τις ομάδες Α (12:00-15:00) και Β (15:00-18:00). Η παρουσία των φοιτητών στις εργαστηριακές ασκήσεις είναι υποχρεωτική”
Ανακοίνωση για το μάθημα: “Νομοθεσία Τροφίμων και Διατροφική Πολιτική ΜΕ814”
Την Τετάρτη 1/3/2023 θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 π.μ. η πρώτη διάλεξη για την θεωρία του μαθήματος Νομοθεσία Τροφίμων και Διατροφική Πολιτική ΜΕ814. Την ίδια ημέρα και κατά τη διάρκεια του μαθήματος παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να προσέλθουν για την εγγραφή τους σε εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ΜΕ813″.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (εργαστήριο)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ (εργαστήριο)
Ανακοίνωση για το εργαστήριο Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων
Την Τρίτη 7/3/2023 και ώρα 9:00 – 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α1, η 1η εργαστηριακή άσκηση για όλες τις ομάδες. Η παρουσία όλων των φοιτητών είναι υποχρεωτική.
Αναβολή μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων Παρασκευή 24/2/2023
Αναβάλλεται η θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων την Παρασκευή 24/2/2023 λόγω κωλύματος του διδάσκοντα. Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/3/2023.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΠ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΖΑ 2023
Συμμετοχή μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (με Θέμα: Σφολιάτα τεχνολογία παραγωγής και εφαρμογές στην βιοτεχνική άρτο-ζαχαροπλαστική, Θεοφάνης Γεωργόπουλος) στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων), με τίτλο “Τεχνολογικές προσεγγίσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική” στην έκθεση Αρτόζα 2023 (Εκθεσιακό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, 11.00-15.00.Το πρόγραμμα της […]