Για να δείτε παλαιότερες ανακοινώσεις του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής κοιτάξτε εδώ .


Διημερίδα με τίτλο: «13 χρόνια ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Η επόμενη ημέρα

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ, Δομή υποστήριξης φοιτητών  φοιτητριών με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει Διημερίδα με τίτλο «13 χρόνια ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Η επόμενη ημέρα». Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα με ώρα έναρξης 9.30 π.μ. Εκπρόσωποι δομών προσβασιμότητας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτητές, […]

Ανακοίνωση για το εργαστήριο του μαθήματος “Αναλυτική Χημεία”

Ανακοίνωση για το εργαστήριο του μαθήματος “Οινολογία και Τεχνολογία Αλκοολούχων ποτών”

Εγγραφές στο εργαστήριο του μαθήματος ” Μικροβιολογία Τροφίμων”

Εγγραφές στο εργαστήριο του μαθήματος ” Γενική Μικροβιολογία”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Καλούνται οι φοιτητές του 9oυ εξαμήνου που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος «Έρευνα & Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων”  να προσέλθουν την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023, ώρα 14:00, μ.μ. στην αίθουσα Α1 για να ενημερωθούν και για να γίνει κατανομή των φοιτητών σε εργαστηριακές ομάδες. Ο Διδάσκων Θεοφάνης Γεωργόπουλος”

Εγγραφή στο εργαστήριο του μαθήματος «Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος γάλακτος και προϊόντων του»

Επαναληπτική συνάντηση- Σεμινάριο ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: Τρόποι Καταγραφής Σημειώσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1)Διαχείριση και Αξιοποίηση Αγροτικών Υποπροϊόντων και Αποβλήτων 2)ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ 3)ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1)Διαχείριση και Αξιοποίηση Αγροτικών Υποπροϊόντων και Αποβλήτων 2)ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ 3)ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ