Για να δείτε παλαιότερες ανακοινώσεις του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής κοιτάξτε εδώ .


Έγγραφο Ι.K.Y. – Δημοσίευση Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων στο πλαίσιο της Πράξης “Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών σε επιμελείς φοιτητές/τριες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ) και σε τρίτεκνους/πολύτεκνους για το ακαδ. έτος 2022-23”.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Οι Υποψήφιοι οφείλουν να συμπληρώσουν όλα τα υποχρεωτικά πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης, να αναρτήσουν τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά και να την υποβάλουν οριστικά (οριστική υποβολή) το αργότερο έως 31 Ιουλίου 2025, ώρα: 16.00 στη διαδικτυακή διεύθυνση: https://ams.iky.gr. Το ΔΣ δύναται να παρατείνει την προθεσμία με ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του IKY […]

Λειτουργία φοιτητικών εστιατορίων και παράταση σίτισης

Σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία των  φοιτητικών  εστιατορίων  σε όλες τις πόλεις η οποία λήγει   την Παρασκευή 27 Ιουνίου, καθώς και την παράταση δωρεάν σίτισης φοιτητών/τριών των παρακάτω Τμημάτων του Π.Θ. και τη λειτουργία των κεντρικών φοιτητικών εστιατορίων πέραν της 27ης Ιουνίου λόγω παράτασης εαρινού εξαμήνου ως εξής:   Στην Καρδίτσα θα λειτουργήσει το Κεντρικό […]

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΤΔ 24ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2025

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 24ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2025

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Καλείστε να παρουσιάσετε την πτυχιακή σας (δύο φοιτητές ΑΓΜ 2819003 ΚΑΙ ΑΓΜ 2819021) στις 10.00 πρωί, την Τετάρτη 25/6/2025. Η παρουσίαση θα γίνει μέσω MS Teams και παρακαλείσθε έντονα να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή και οχι κινητό τηλέφωνο. Ο σύνδεσμος είναι https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OGI4YzRkMmQtNDM4ZC00ZmUzLWI0NTUtMzJiYTRiNjliMmMx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%223180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295%22%2c%22Oid%22%3a%2200a3e717-83d6-4a08-afbf-47bf6aabe8b5%22%7d Καλή επιτυχία! Ι. Γιοβανούδης

Πιστοποίηση του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης από την ΕΘΑΑΕ (Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης) και μάλιστα με άριστη βαθμολογία (A – Fully Compliant). Eυχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, τους καθηγητές και διδάσκοντες, το εργαστηριακό […]

Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Συμμετοχής και την Επιβράβευση Διάκρισης φοιτητών/τριών Ελληνικών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ_2025-2026 6ΦΞΛ46ΝΚΠΔ-ΜΗΡ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2025-2026 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 2025 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ_2025 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ_ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_2025-2026

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ Δ.Π.Μ.Σ. «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» 2025-26

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ   ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ   ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ»   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ   Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του […]

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Διευκρινίσεις-Πληροφορίες

Ανακήρυξη υποψηφίων για την ανάδειξη Προέδρου και Αντιπροέδρου ΤΕΤΔ

Ανακήρυξη υποψηφίων

Δυναμική Παρουσία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στην Έκθεση Chemexpo2025

Tο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχε με περίπτερο και με παρουσίαση στην έκθεση Chemexpo2025, https://chem-expo.gr/ (31/5/2025-2/6/2025) στο Μetropolitan EXPO, Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Ήταν πολύ επιτυχημένη και σημαντική για το τμήμα η συμμετοχή και παρουσίαση του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργο στην έκθεση Chemexpo2025. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της Chemexpo2025 για την […]