Την Τρίτη  11 Ιουνίου 2024, στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της πτυχιακής εργασίας των φοιτητριών με  Α.Γ.Μ.: 2819057   και Α.Γ.Μ.: 2819104, στον παρακάτω σύνδεσμο

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:jXGAIYSL31cVeDrzh_q0oVqSJ1ct7_G1XSFU5v0RuGc1@thread.tacv2/1717753601206?context=%7B%22Tid%22:%223180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295%22,%22Oid%22:%22ab1731eb-0656-423c-adeb-85595ff52fe8%22%7D,
με θέμα

“Αξιολόγηση των αλλεργιογόνων συστατικών στα τρόφιμα, γάλα και αυγό : συμπτώματα, διαχείριση, μέθοδοι ανάλυσης”, 

 

Θεοφάνης Γεωργόπουλος
Λέκτορας Εφαρμογών