Για να δείτε παλαιότερες ανακοινώσεις του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής κοιτάξτε εδώ .


Ενημέρωση για το υπόλοιπόμενο δεύτερο δίμηνο για πρακτική άσκηση στο ΤΕΤΔ

Αύριο 7/3/2023, στις 12.00 θα γίνει στο εργαστήριο Επεξεργασίας Τροφίμων στο ισόγειο, ενημέρωση για το υπόλοιπόμενο δεύτερο δίμηνο για πρακτική άσκηση στο ΤΕΤΔ. Η ενημέρωση αφορά αποκλειστικά όσους φοιτητές (του 8ου εξαμήνου) έχουν ήδη πραγματοποιήσει ένα δίμηνο το καλοκαίρι του 2022 και πρέπει να πραγματοποιήσουν το δεύτερο το καλοκαίρι του 2023.Ιωάννης Γιοβανούδης

ΠΡΟΣΒΑΣΗ- Εγγραφές και επικαιροποιήσεις αναγκών φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23

ΠΡΟΣΒΑΣΗ- Εγγραφές και επικαιροποιήσεις αναγκών φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23

ΠΡΟΣΒΑΣΗ- Αναβολή διαδραστικού σεμιναρίου-Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ! – Λάρισα

Σας ενημερώνουμε πως το διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο: “Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ!”  που θα πραγματοποιούταν στο Συγκρότημα Γαιόπολις στη Λάρισα στις 8 Μαρτίου 2023, αναβάλλεται λόγω του πρόσφατου δυστυχήματος στα Τέμπη, με σεβασμό στο πένθος και την πανελλήνια θλίψη από τον άδικο χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας! Για τη […]

Ανακοίνωση για το μάθημα Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων

Ανακοινώνεται ότι, λόγω της επίσκεψης του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας στο Τμήμα την Τρίτη 7/3/2023 και της υποδοχής του στην αίθουσα Α1, το Εργαστήριο του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων θα γίνει την ίδια μέρα (7/3) και ώρα 9:30-11:00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού (στον ίδιο χώρο όπου γίνονται η […]

Ανακοίνωση – Νέο Πρόγραμμα ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Νέο πρόγραμμα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες; Αντιμετωπίζεις εμπόδια προσβασιμότητας στο μάθημα, στις εξετάσεις ή στην επικοινωνία; Νιώθεις πως τα άτομα γύρω σου δεν κατανοούν τα εμπόδια που συναντάς; Δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ!!! Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ διοργανώνει ένα πρόγραμμα με τίτλο “ΕΓΩ ενισχύω την πρόσβαση μου”. Στόχος του προγράμματος είναι […]

Αλλαγή ώρας θεωρία Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων

Τη Δευτέρα 6/3/2023 η θεωρία Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων θα ξεκινήσει στις 10:00 λόγω υποδοχής σχολείων στα πλαίσια “Ανοιχτές Θύρες στο ΤΕΤΔ”. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Η υπεύθυνη καθηγήτριαΜυρσίνη Κακαγιάννη

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε2 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων τους”

¨Ανακοινώνεται οτι αναβάλλεται το μάθημα για την εργαστηριακή ομάδα Ε2 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων τους”, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ώρα 12:00 – 15:00. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2023, ώρα 12-15. Στις 7 Μαρτίου 2023, ώρα 14.30-16.00, θα ξεκινήσει ολόκληρη η εργαστηριακή ομάδα Ε1 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων […]

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΕ 2022-2023

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΕ 2022-2023

Τελευταία ενημέρωση 1-3-2023