Τηλέφωνο
24410 64780 | 24410 64787
24410 64780 | 24410 64787
This is a notification that can be used for cookie consent or other important news. It also got a modal window now! Click "learn more" to see it!
OKLearn MoreWe may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website.
Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.
These cookies are strictly necessary to provide you with services available through our website and to use some of its features.
Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, refuseing them will have impact how our site functions. You always can block or delete cookies by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website. But this will always prompt you to accept/refuse cookies when revisiting our site.
We fully respect if you want to refuse cookies but to avoid asking you again and again kindly allow us to store a cookie for that. You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience. If you refuse cookies we will remove all set cookies in our domain.
We provide you with a list of stored cookies on your computer in our domain so you can check what we stored. Due to security reasons we are not able to show or modify cookies from other domains. You can check these in your browser security settings.
We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.
Google Webfont Settings:
Google Map Settings:
Google reCaptcha Settings:
Vimeo and Youtube video embeds:
You can read about our cookies and privacy settings in detail on our Privacy Policy Page.
Ενημέρωση για το υπόλοιπόμενο δεύτερο δίμηνο για πρακτική άσκηση στο ΤΕΤΔ
Αύριο 7/3/2023, στις 12.00 θα γίνει στο εργαστήριο Επεξεργασίας Τροφίμων στο ισόγειο, ενημέρωση για το υπόλοιπόμενο δεύτερο δίμηνο για πρακτική άσκηση στο ΤΕΤΔ. Η ενημέρωση αφορά αποκλειστικά όσους φοιτητές (του 8ου εξαμήνου) έχουν ήδη πραγματοποιήσει ένα δίμηνο το καλοκαίρι του 2022 και πρέπει να πραγματοποιήσουν το δεύτερο το καλοκαίρι του 2023.Ιωάννης Γιοβανούδης
ΠΡΟΣΒΑΣΗ- Εγγραφές και επικαιροποιήσεις αναγκών φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23
ΠΡΟΣΒΑΣΗ- Εγγραφές και επικαιροποιήσεις αναγκών φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-23
ΠΡΟΣΒΑΣΗ- Αναβολή διαδραστικού σεμιναρίου-Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ! – Λάρισα
Σας ενημερώνουμε πως το διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο: “Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ!” που θα πραγματοποιούταν στο Συγκρότημα Γαιόπολις στη Λάρισα στις 8 Μαρτίου 2023, αναβάλλεται λόγω του πρόσφατου δυστυχήματος στα Τέμπη, με σεβασμό στο πένθος και την πανελλήνια θλίψη από τον άδικο χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας! Για τη […]
Ανακοίνωση για το μάθημα Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων
Ανακοινώνεται ότι, λόγω της επίσκεψης του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας στο Τμήμα την Τρίτη 7/3/2023 και της υποδοχής του στην αίθουσα Α1, το Εργαστήριο του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων θα γίνει την ίδια μέρα (7/3) και ώρα 9:30-11:00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού (στον ίδιο χώρο όπου γίνονται η […]
Ανακοίνωση – Νέο Πρόγραμμα ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Νέο πρόγραμμα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες; Αντιμετωπίζεις εμπόδια προσβασιμότητας στο μάθημα, στις εξετάσεις ή στην επικοινωνία; Νιώθεις πως τα άτομα γύρω σου δεν κατανοούν τα εμπόδια που συναντάς; Δήλωσε συμμετοχή ΤΩΡΑ!!! Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ διοργανώνει ένα πρόγραμμα με τίτλο “ΕΓΩ ενισχύω την πρόσβαση μου”. Στόχος του προγράμματος είναι […]
Αλλαγή ώρας θεωρία Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων
Τη Δευτέρα 6/3/2023 η θεωρία Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων θα ξεκινήσει στις 10:00 λόγω υποδοχής σχολείων στα πλαίσια “Ανοιχτές Θύρες στο ΤΕΤΔ”. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Η υπεύθυνη καθηγήτριαΜυρσίνη Κακαγιάννη
Ανακοίνωση για το εργαστήριο Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε2 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων τους”
¨Ανακοινώνεται οτι αναβάλλεται το μάθημα για την εργαστηριακή ομάδα Ε2 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων τους”, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ώρα 12:00 – 15:00. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2023, ώρα 12-15. Στις 7 Μαρτίου 2023, ώρα 14.30-16.00, θα ξεκινήσει ολόκληρη η εργαστηριακή ομάδα Ε1 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων […]
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΕ 2022-2023
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΕ 2022-2023
Τελευταία ενημέρωση 1-3-2023