Τηλέφωνο
24410 64780 | 24410 64787
24410 64780 | 24410 64787
This is a notification that can be used for cookie consent or other important news. It also got a modal window now! Click "learn more" to see it!
OKLearn MoreWe may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website.
Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.
These cookies are strictly necessary to provide you with services available through our website and to use some of its features.
Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, refuseing them will have impact how our site functions. You always can block or delete cookies by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website. But this will always prompt you to accept/refuse cookies when revisiting our site.
We fully respect if you want to refuse cookies but to avoid asking you again and again kindly allow us to store a cookie for that. You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience. If you refuse cookies we will remove all set cookies in our domain.
We provide you with a list of stored cookies on your computer in our domain so you can check what we stored. Due to security reasons we are not able to show or modify cookies from other domains. You can check these in your browser security settings.
We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.
Google Webfont Settings:
Google Map Settings:
Google reCaptcha Settings:
Vimeo and Youtube video embeds:
You can read about our cookies and privacy settings in detail on our Privacy Policy Page.
Ανακοίνωση για το εργαστήριο Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων
Την Τρίτη 7/3/2023 και ώρα 9:00 – 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α1, η 1η εργαστηριακή άσκηση για όλες τις ομάδες. Η παρουσία όλων των φοιτητών είναι υποχρεωτική.
Αναβολή μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων Παρασκευή 24/2/2023
Αναβάλλεται η θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων την Παρασκευή 24/2/2023 λόγω κωλύματος του διδάσκοντα. Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/3/2023.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΠ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΖΑ 2023
Συμμετοχή μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (με Θέμα: Σφολιάτα τεχνολογία παραγωγής και εφαρμογές στην βιοτεχνική άρτο-ζαχαροπλαστική, Θεοφάνης Γεωργόπουλος) στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων), με τίτλο “Τεχνολογικές προσεγγίσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική” στην έκθεση Αρτόζα 2023 (Εκθεσιακό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, 11.00-15.00.Το πρόγραμμα της […]
Σεμινάριο ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Κεντρικού Κτιρίου Διοίκησης στις 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30 με τίτλο «Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ!». Το σεμινάριο απευθύνεται προς όλη τη φοιτητική, διδακτική και διοικητική κοινότητα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία & ποιοτικός έλεγχος δημητριακών & προϊόντων τους θα πραγματοποιηθεί σήμερα 21/2/2023 και ώρα 16:00.
Η θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία & ποιοτικός έλεγχος δημητριακών & προϊόντων τους θα πραγματοποιηθεί σήμερα 21/2/2023 και ώρα 16:00.
Αναβολή μαθήματος Ποιοτικός Έλεγχος και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας-Ασφάλειας Τροφίμων Τρίτη 21/2/2023
Αναβολή μαθήματος Ποιοτικός Έλεγχος και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας-Ασφάλειας Τροφίμων Τρίτη 21/2/2023
Ανακοίνωση για το μάθημα Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων
Ανακοινώνεται στους φοιτητές ότι την Παρασκευή 24/2/2023 θα γίνει στις 10:00 π.μ. η πρώτη διάλεξη για την θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων. Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε εργαστηριακές ομάδες από την Τετάρτη 22/2/2023 έως και την Παρασκευή 24/2/2023.
Ανακοίνωση για το μάθημα Βιοτεχνολογία Τροφίμων του 6ου εξαμήνου.
Ανακοινώνεται στους φοιτητές ότι την Τρίτη 21/2/2023 θα γίνει στις 10:00 π.μ. η πρώτη διάλεξη για την θεωρία του μαθήματος Βιοτεχνολογία Τροφίμων. Μετά το τέλος του μαθήματος θα ακολουθήσει η εγγραφή των φοιτητών σε εργαστηριακές ομάδες και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 24/2/2023.
ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 17-02-2023
Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών, την οποία και αποστέλλουν με email (g-food@uth.gr) στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής.
Αναβολή μαθημάτων: Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων &Νομοθεσία Τροφίμων και Διατροφική πολιτική τη Δευτέρα 20/2/2023 & Τετάρτη 22/2/2023 αντίστοιχα.
“Τη Δευτέρα 20/02/2023 και την Τετάρτη 22/02/2023 θα αναβληθούν τα μαθήματα Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ME813 (Θεωρία και Εργαστήριο) και Νομοθεσία Τροφίμων και Διατροφική πολιτική ΜΕ814 (Θεωρία), αντίστοιχα