Για να δείτε παλαιότερες ανακοινώσεις του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής κοιτάξτε εδώ .


AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΉΣ

> > > Aνακοινώνεται για τους φοιτητές/ φοιτήτριες που θα κάνουν αίτηση στο “Στάδιο 2” για την πρακτική άσκηση μεσω ΕΣΠΑ ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών θα διαρκέσει δύο ημέρες στην πλατφόρμα για να υποβάλουν το “ΠΑ-Στάδιο 2 Υποβολή στοιχείων και δικαιολογητικών Πρακτική Άσκηση 2024-2025”. Οπότε θα πρέπει να έχουν όλοι συγκεντρώσει τα 7 απαραίτητα […]

Συνέδριο GreenNutriFood 2025 στο Ντουμπρόβνικ: Παρουσίαση Καινοτόμων Ερευνών στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ‘ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ’ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1/4/2025 (9.00-14.00)

Ανακοινώνεται στους φοιτητές ότι το μάθημα ‘Εισαγωγή στη Διατροφή του Ανθρώπου’, (Θεωρία & Ασκήσεις Πράξης) δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1/4/2025 στις 9.00-14.00. Θα αναπληρωθεί στην πορεία του ακαδημαϊκού εξαμήνου. Εκ του Διδάσκοντα Δρ. Π. Βαραγιάννη

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ‘ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ’ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/3/2025 (13.00-19.00)

Ανακοινώνεται στους φοιτητές ότι το μάθημα ‘Διατροφή και Μεταβολισμός του Ανθρώπου’, (Θεωρία & Ασκήσεις Πράξης) δεν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31/3/2025 στις 13.00-19.00. Θα αναπληρωθεί στην πορεία του ακαδημαϊκού εξαμήνου. Εκ του Διδάσκοντα Δρ.Π.Βαραγιάννη

Λειτουργία εστιατορίων

Σας ενημερώνουμε ότι τα φοιτητικά εστιατόρια λόγω των διακοπών του Πάσχα, σε όλες τις πόλεις θα λειτουργούν έως 11 Απριλίου και θα επαναλειτουργήσουν στις 28 Απριλίου.

Ανακοίνωση για το μάθημα Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων

Ανακοίνωση για την θεωρία του μαθήματος «Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων» Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, την Παρασκευή 28/3/2025 η θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων δεν θα πραγματοποιηθεί. Η αναπλήρωση της θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές.

Ανακοίνωση για την θεωρία του μαθήματος «Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων»

Ανακοίνωση για το μάθημα Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων

Αριθμοί Μητρώου Υποψήφιων Πτυχιούχων Για Την Ορκωμοσία 31-3-2025

2819033 2819127 2819089 2819060 2819092 2819077 2819121 2819068 2819004 2819122 2819139

Πρακτικό Αξιολόγησης θέσεων Πρακτικής Άσκησης.

Πρακτικό Αξιολόγησης Θέσεων Πρακτικής Άσκησης ΤΕΤΔ_2024-2025 (1)

ΠΡΟΣΚΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΥΔΑΠ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2025-2026

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΚΥ-ΕΥΔΑΠ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΚΥ-ΕΥΔΑΠ