ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΤΕΤΔ Π.Θ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΤΕΤΔ Π.Θ.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΜΑ / ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ (ΔΔ) ΕΤΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΔ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ
ΒΑΙΤΣΗ ΟΛΓΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2022 ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2022 ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΗΣΗ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΝΥΜΦΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΟΜΟΥ TENEBRIO MOLITOR. ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙΝΟΦΑΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. 2022 ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΕΡΙΚΟΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ 2020 ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 ΜΑΝΤΙΝΙΩΤΟΥ ΜΑΡΘΑ – ΜΑΡΙΑ  APPLICATION AND OPTIMIZATION OF GREEN ANALYTICAL METHODS IN FOOD PRODUCTS 2023 ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΚΗΤΩΝ GANODERMA IUCIDUM ΚΑΙ MONASCUS PURPUREOUS ΚΑΙ ΣΥΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ IN VITRO ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 2020 ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΖΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΑΓΡΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ 2020 ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΡΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΘΧΟΝΩΝ ΟΦΥΓΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η΄ ΚΑΙ ΞΥΝΟΤΥΡΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ 2020 ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ ΛΑΒΔΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΕΥΤΗΚΤΩΝ ΔΙΑΛΥΤΩΝ 2020 ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 2020 ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΡΟΥΦΑΣ ΚΟΣΜΑΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ 2022 ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ