Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
πραγματοποίησε στις 3/6/2022 μια πολύ ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη
εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ζυθοποιΐα Αταλάντης στην Αταλάντη Φθιώτιδας στα
πλαίσια του μαθήματος Βιομηχανικές Ζυμώσεις και Βιοτεχνολογία Τροφίμων, με τη
συνοδεία των διδασκόντων καθηγητών Ιωάννη Γιαβάση, Μπούκη Παρασκευής και
Μιτσάγγα Χρυσάνθης, κατά την οποία οι φοιτητές του Τμήματος είχαν την ευκαιρία
να παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία παραγωγής από τη βυνοποίηση μέχρι τη
συσκευασία διαφορετικών ειδών μπίρας, υπό την καθοδήγηση της κ. Ευσταθίας
Μαζιώτη και του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια πολύ
ευχάριστη γευστική δοκιμή όλων των προϊόντων της ζυθοποιΐας σε ένα ιδιαίτερα
ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.
Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό της Ελληνικής Ζυθοποιΐας Αταλάντης για την
εξαιρετική φιλοξενία που προσέφερε στους φοιτητές και στους διδάσκοντες του
Τμήματος.