Oι σημαντικότερες δράσεις και εκδηλώσεις του Τμήματος αναφέρονται στη σελίδα του Τμήματος στο

facebook

καθώς και στη σελίδα του Τμήματος στο

Linkedin


Σημαντική διάκριση του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων κατά την συμμετοχή στο πρόσφατο Hackathlon καινοτομίας, συνεργατισμού και επιχειρηματικότητας της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (ΑΝ.ΚΑ), στις 12/7/2025, στο οποίο ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ιωάννης Γιαβάσης συμμετείχε ως μέλος της ομάδας των “Σχολικών Κήπων” (https://schoolgardens.gr/itamos/), που έλαβε το 1ο βραβείο και θα συμμετέχει στο διατοπικό (εθνικό) Hackathlon τον Σεπτέμβριο, με […]

Με τη συμμετοχή του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου FUTURE FOODS που διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος Elsevier στη Σιγκαπούρη, στις 16-18/7/2025 (https://www.elsevier.com/events/conferences/all/future-foods-congress). Συγκεκριμένα, στα πλαίσια των έργων Innovapoultry και Biowineries του Μέτρου 16, του Προγράμματος “Συνεργασία” του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Πρόεδρος […]

Tο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχε με περίπτερο και με παρουσίαση στην έκθεση Chemexpo2025, https://chem-expo.gr/ (31/5/2025-2/6/2025) στο Μetropolitan EXPO, Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Ήταν πολύ επιτυχημένη και σημαντική για το τμήμα η συμμετοχή και παρουσίαση του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργο στην έκθεση Chemexpo2025. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της Chemexpo2025 για την […]