Oι σημαντικότερες δράσεις και εκδηλώσεις του Τμήματος αναφέρονται στη σελίδα του Τμήματος στο

facebook

καθώς και στη σελίδα του Τμήματος στο

Linkedin


Το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφήςπραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο ΕλάφιΚαλαμπάκας στα βιολογικά κτήματα TAMPAKOS BIOFARM

Σημαντική διεθνής διάκριση για τους καθηγητές του Τμήματος Δημήτριο Μακρή και Ιωάννη Γιαβάση, που συγκαταλέγονται στους 48 καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκονται στη λίστα του 2% των σημαντικότερων και επιδραστικότερων επιστημόνων παγκοσμίως, με βάση την ανάλυση των διεθνών αναφορών στο δημοσιευμένο έργο τους και την ατομική τους συνεισφορά, ανά κατηγορία επιστημονικού πεδίου για το […]

Συμμετοχή μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (με Θέμα: Σφολιάτα τεχνολογία παραγωγής και εφαρμογές στην βιοτεχνική άρτο-ζαχαροπλαστική, Θεοφάνης Γεωργόπουλος) στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων), με τίτλο “Τεχνολογικές προσεγγίσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική” στην έκθεση Αρτόζα 2023 (Εκθεσιακό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, 11.00-15.00.Το πρόγραμμα της […]