Oι σημαντικότερες δράσεις και εκδηλώσεις του Τμήματος αναφέρονται στη σελίδα του Τμήματος στο

facebook

καθώς και στη σελίδα του Τμήματος στο

Linkedin


Συμμετοχή μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (με Θέμα: Σφολιάτα τεχνολογία παραγωγής και εφαρμογές στην βιοτεχνική άρτο-ζαχαροπλαστική, Θεοφάνης Γεωργόπουλος) στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων), με τίτλο “Τεχνολογικές προσεγγίσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική” στην έκθεση Αρτόζα 2023 (Εκθεσιακό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, 11.00-15.00.Το πρόγραμμα της […]

On Wednesday, 30/11/2022 at 9:00 a.m., a visit to the Department’s laboratories was held as part of the Skills Workshops on the topic of HEALTHY LIVING “I eat right – We grow up right” by the students of the 1st grade of the 2nd Primary School of Karditsa.