Oι σημαντικότερες δράσεις και εκδηλώσεις του Τμήματος αναφέρονται στη σελίδα του Τμήματος στο

facebook

καθώς και στη σελίδα του Τμήματος στο

Linkedin


Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίαςπραγματοποίησε στις 3/6/2022 μια πολύ ενδιαφέρουσα και επιτυχημένηεκπαιδευτική επίσκεψη στην Ζυθοποιΐα Αταλάντης στην Αταλάντη Φθιώτιδας σταπλαίσια του μαθήματος Βιομηχανικές Ζυμώσεις και Βιοτεχνολογία Τροφίμων, με τησυνοδεία των διδασκόντων καθηγητών Ιωάννη Γιαβάση, Μπούκη Παρασκευής καιΜιτσάγγα Χρυσάνθης, κατά την οποία οι φοιτητές του Τμήματος είχαν την ευκαιρίανα παρακολουθήσουν όλη τη […]

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής η επιστημονική ημερίδα με τίτλο “Τοπικές και Διεθνείς Αντιδράσεις στην Παγκόσμια Διατροφική Κρίση”.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, στα πλαίσια του μαθήματος ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ φοιτητές του 6ου εξαμήνου επισκέφθηκαν τη βιομηχανία DAMAVAND (Βιομηχανία μεταποίησης τομάτας, Φίλια Καρδίτσας) όπου και ξεναγήθηκαν στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας. Θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση της εταιρείας και προσωπικά στον κ. Καραβασίλη και κ. Σίμου που οργάνωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη.