Oι σημαντικότερες δράσεις και εκδηλώσεις του Τμήματος αναφέρονται στη σελίδα του Τμήματος στο

facebook

καθώς και στη σελίδα του Τμήματος στο

Linkedin


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής η επιστημονική ημερίδα με τίτλο “Τοπικές και Διεθνείς Αντιδράσεις στην Παγκόσμια Διατροφική Κρίση”.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, στα πλαίσια του μαθήματος ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ φοιτητές του 6ου εξαμήνου επισκέφθηκαν τη βιομηχανία DAMAVAND (Βιομηχανία μεταποίησης τομάτας, Φίλια Καρδίτσας) όπου και ξεναγήθηκαν στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας. Θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση της εταιρείας και προσωπικά στον κ. Καραβασίλη και κ. Σίμου που οργάνωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη.

Την Πέμπτη 19/05 στα πλαίσια του μαθήματος ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, είχαμε την τιμή να έχουμε καλεσμένο ομιλητή τον κ. Κώστα Καραβασίλη ο οποίος μετεφερε την πολύτιμη και πολυετή εμπειρία του από τη βιομηχανία τροφίμων. Ο Κωνσταντίνος  Καραβασίλης είναι Γεωπόνος – Επιστήμονας Τροφίμων απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με επιπλέον σπουδές στην Αγγλία (MSc, MBA) […]