Τηλέφωνο
24410 64780 | 24410 64787
ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ-Εισαγωγή στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων
Υπεύθυνος Μαθήματος: Σταύρος Λαλάς
Το μάθημα αποσκοπεί στην απόκτηση γενικής γνώσης για την επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων. Ειδικότερα έχει σαν στόχους την κατανόηση τύπους τροφίμων, τις διαθέσιμες πηγές εφοδιασμού τροφίμων, τον τρόπο παρασκευής τους, την θρεπτική αξία καθενός, τις γενικές αρχές για την τεχνολογία, τις επεξεργασίες και τις μεθόδους ασφαλούς συντήρησης και διανομής των τροφίμων.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος ο φοιτητής/τρια θα είναι σε θέση να γνωρίζει: