Announcements

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Καλείστε να παρουσιάσετε την πτυχιακή σας (δύο φοιτητές ΑΓΜ 2819003 ΚΑΙ ΑΓΜ 2819021) στις 10.00 πρωί, την Τετάρτη 25/6/2025. Η παρουσίαση θα γίνει μέσω MS Teams και παρακαλείσθε έντονα να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή και οχι κινητό τηλέφωνο. Ο σύνδεσμος είναι https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OGI4YzRkMmQtNDM4ZC00ZmUzLWI0NTUtMzJiYTRiNjliMmMx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%223180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295%22%2c%22Oid%22%3a%2200a3e717-83d6-4a08-afbf-47bf6aabe8b5%22%7d Καλή επιτυχία! Ι. Γιοβανούδης

Πιστοποίηση του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης από την ΕΘΑΑΕ (Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης) και μάλιστα με άριστη βαθμολογία (A – Fully Compliant). Eυχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, τους καθηγητές και διδάσκοντες, το εργαστηριακό […]

Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Συμμετοχής και την Επιβράβευση Διάκρισης φοιτητών/τριών Ελληνικών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ_2025-2026 6ΦΞΛ46ΝΚΠΔ-ΜΗΡ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2025-2026 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 2025 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ_2025 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ_ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_2025-2026

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ Δ.Π.Μ.Σ. «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» 2025-26

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ   ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ   ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ»   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ   Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του […]

Ανακήρυξη υποψηφίων για την ανάδειξη Προέδρου και Αντιπροέδρου ΤΕΤΔ

Ανακήρυξη υποψηφίων

Strong Presence of the Department of Food Science and Nutrition at Chemexpo2025

The Department of Food Science and Nutrition of the University of Thessaly participated with an exhibition booth and a presentation at Chemexpo2025 (https://chem-expo.gr), held from May 31 to June 2, 2025, at the Metropolitan EXPO, located at Athens International Airport. The department’s participation and presentation of its educational and research activities at Chemexpo2025 was highly […]

Participation of the Department of Food Science and Nutrition in the Celebration of World Environment Day in Karditsa

As part of the celebration of World Environment Day and the course “Technology and Quality of Fermented Foods,” the Department of Food Science and Nutrition of TETD participated with an informational booth and student volunteers, under the supervision of Professor Ioannis Giavasis, in the event organized by the Region of Thessaly and the Environmental Center […]

Ανακοίνωση για την εκδρομή στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων

Ανακοίνωση για την εκδρομή στα πλαίσια του μαθήματος «Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων»   Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή να προσέλθουν στη σχολή την Παρασκευή 13/6, στις 08:15, προκειμένου η αναχώρηση να πραγματοποιηθεί εγκαίρως στις 08:30. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Τυροκομείο Κίσσα (Μουζάκι) και στη Ζυθοποιία Πηνειού (Λάρισα). Η επιστροφή θα είναι κατά τις 15:00μμ Ο […]

Παρουσίαση Πτυχιακής Διατριβής

Παρουσίαση πτυχιακής διατριβής των φοιτητών με Α.Μ.  2820047 και 2820111 και θέμα “Ετερόλογη έκφραση, καθαρισμός και βιοχημικές ιδιότητες πρωτεασών με πιθανές χρήσεις στα τρόφιμα” .  Η παρουσίαση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουνίου στις 17:00. Σύνδεσμος: https://teams.live.com/meet/9351896162909?p=iuUrOVgdmxFi0er6sd   Με εκτίμηση, Θεόδωρος Γούλας