Phone Number
+30 24410 64780 | +30 24410 64787
+30 24410 64780 | +30 24410 64787
This is a notification that can be used for cookie consent or other important news. It also got a modal window now! Click "learn more" to see it!
OKLearn MoreWe may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website.
Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.
These cookies are strictly necessary to provide you with services available through our website and to use some of its features.
Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, refuseing them will have impact how our site functions. You always can block or delete cookies by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website. But this will always prompt you to accept/refuse cookies when revisiting our site.
We fully respect if you want to refuse cookies but to avoid asking you again and again kindly allow us to store a cookie for that. You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience. If you refuse cookies we will remove all set cookies in our domain.
We provide you with a list of stored cookies on your computer in our domain so you can check what we stored. Due to security reasons we are not able to show or modify cookies from other domains. You can check these in your browser security settings.
We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.
Google Webfont Settings:
Google Map Settings:
Google reCaptcha Settings:
Vimeo and Youtube video embeds:
You can read about our cookies and privacy settings in detail on our Privacy Policy Page.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Καλείστε να παρουσιάσετε την πτυχιακή σας (δύο φοιτητές ΑΓΜ 2819003 ΚΑΙ ΑΓΜ 2819021) στις 10.00 πρωί, την Τετάρτη 25/6/2025. Η παρουσίαση θα γίνει μέσω MS Teams και παρακαλείσθε έντονα να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή και οχι κινητό τηλέφωνο. Ο σύνδεσμος είναι https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OGI4YzRkMmQtNDM4ZC00ZmUzLWI0NTUtMzJiYTRiNjliMmMx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%223180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295%22%2c%22Oid%22%3a%2200a3e717-83d6-4a08-afbf-47bf6aabe8b5%22%7d Καλή επιτυχία! Ι. Γιοβανούδης
Πιστοποίηση του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης από την ΕΘΑΑΕ (Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης) και μάλιστα με άριστη βαθμολογία (A – Fully Compliant). Eυχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, τους καθηγητές και διδάσκοντες, το εργαστηριακό […]
Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Συμμετοχής και την Επιβράβευση Διάκρισης φοιτητών/τριών Ελληνικών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ_2025-2026 6ΦΞΛ46ΝΚΠΔ-ΜΗΡ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2025-2026 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 2025 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ_2025 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ_ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_2025-2026
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ Δ.Π.Μ.Σ. «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» 2025-26
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ & ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του […]
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Διευκρινίσεις-Πληροφορίες
Ανακήρυξη υποψηφίων για την ανάδειξη Προέδρου και Αντιπροέδρου ΤΕΤΔ
Ανακήρυξη υποψηφίων
Strong Presence of the Department of Food Science and Nutrition at Chemexpo2025
The Department of Food Science and Nutrition of the University of Thessaly participated with an exhibition booth and a presentation at Chemexpo2025 (https://chem-expo.gr), held from May 31 to June 2, 2025, at the Metropolitan EXPO, located at Athens International Airport. The department’s participation and presentation of its educational and research activities at Chemexpo2025 was highly […]
Participation of the Department of Food Science and Nutrition in the Celebration of World Environment Day in Karditsa
As part of the celebration of World Environment Day and the course “Technology and Quality of Fermented Foods,” the Department of Food Science and Nutrition of TETD participated with an informational booth and student volunteers, under the supervision of Professor Ioannis Giavasis, in the event organized by the Region of Thessaly and the Environmental Center […]
Ανακοίνωση για την εκδρομή στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων
Ανακοίνωση για την εκδρομή στα πλαίσια του μαθήματος «Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων» Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή να προσέλθουν στη σχολή την Παρασκευή 13/6, στις 08:15, προκειμένου η αναχώρηση να πραγματοποιηθεί εγκαίρως στις 08:30. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Τυροκομείο Κίσσα (Μουζάκι) και στη Ζυθοποιία Πηνειού (Λάρισα). Η επιστροφή θα είναι κατά τις 15:00μμ Ο […]
Παρουσίαση Πτυχιακής Διατριβής
Παρουσίαση πτυχιακής διατριβής των φοιτητών με Α.Μ. 2820047 και 2820111 και θέμα “Ετερόλογη έκφραση, καθαρισμός και βιοχημικές ιδιότητες πρωτεασών με πιθανές χρήσεις στα τρόφιμα” . Η παρουσίαση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουνίου στις 17:00. Σύνδεσμος: https://teams.live.com/meet/9351896162909?p=iuUrOVgdmxFi0er6sd Με εκτίμηση, Θεόδωρος Γούλας