ΠΕΜΠΤΗ 13/6/2024

  1. 13:00 – 13:30: «Εκτίμηση αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης φλοιού κάστανου μετά από διαφορετικές μεθόδους εκχύλισης και ξήρανσης»

Σύνδεσμος παρουσίασης: https://meet.google.com/kaj-aeoi-dks

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6/2024

  1. 10:00 – 10:30: «Σύνθεση και εφαρμογές αντιμικροβιακών – αντιοξειδωτικών νανοσωματιδίων οξειδίων μετάλλων στη συντήρηση τροφίμων και την απολύμανση».

Σύνδεσμος παρουσίασης: https://meet.google.com/ohj-gaht-jus

  1. 10:30 – 11:00: «Μελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων των βακτηρίων Janthinobacterium lividum και δύο άγριων ειδών Pseudomonas και Bacillus sp. in vitro και σε τρόφιμα».

Σύνδεσμος παρουσίασης: https://meet.google.com/owx-ajck-wre

  1. 11:00 – 11:30: «Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών εμπορικών προβιοτικών βακτηρίων».

Σύνδεσμος παρουσίασης: https://meet.google.com/owx-ajck-wre

  1. 11:30 – 12:00: «Μελέτη επιβίωσης προβιοτικών μικροοργανισμών με διαφορετικές μεθόδους ξήρανσης και ενθυλάκωσης».

Σύνδεσμος παρουσίασης: https://meet.google.com/xrc-ercr-efv

  1. 12:00 – 12:30: «Αντιμικροβιακά και Βιοαποικοδομήσιμα φιλμ από Πολυγαλακτικό οξύ και μελέτη της αντιμικροβιακής δράσης αυτών σε προϊόντα κρέατος».

 

Σύνδεσμος παρουσίασης: https://meet.google.com/xrc-ercr-efv