Announcements

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΣΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε2 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων τους”

Ανακοινώνεται οτι αναβάλλεται το μάθημα για την εργαστηριακή ομάδα Ε2 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων τους”, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ώρα 12:00 – 15:00. Η αναπλήρωση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2023, ώρα 12-15. Στις 7 Μαρτίου 2023, ωρα 14.30-16.00, θα ξεκινήσει ολόκληρη η εργαστηριακη ομάδα Ε1 “Τεχνολογία και Ποιοτικός έλεγχος δημητριακών και προϊόντων […]

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΦΥΤΩΝ

Αναβολή του μαθήματος  Ανατομία και Φυσιολογια Φυτών (Θεωρία και Φροντιστηριακές Ασκήσεις), τη Τετάρτη 01/03/2023. Η αναπλήρωση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με τους φοιτητές.

Ανακοίνωση για το μάθημα “Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου”

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 θα γίνει η έναρξη της θεωρίας του μαθήματος “Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου”. Το πρόγραμμα των φροντιστηριακών ασκήσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς

Ανακοίνωση για το μάθημα: “Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ΜΕ813”

Τη Δευτέρα 6/3/2023 θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 π.μ. η πρώτη διάλεξη για την θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ΜΕ813. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί η 1η Εργαστηριακή Άσκηση για τις ομάδες Α (12:00-15:00) και Β (15:00-18:00). Η παρουσία των φοιτητών στις εργαστηριακές ασκήσεις είναι υποχρεωτική”

Ανακοίνωση για το μάθημα: “Νομοθεσία Τροφίμων και Διατροφική Πολιτική ΜΕ814”

Την Τετάρτη 1/3/2023 θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 π.μ. η πρώτη διάλεξη για την θεωρία του μαθήματος Νομοθεσία Τροφίμων και Διατροφική Πολιτική ΜΕ814. Την ίδια ημέρα και κατά τη διάρκεια του μαθήματος παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να προσέλθουν για την εγγραφή τους σε εργαστηριακές ομάδες του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ΜΕ813″.

Ανακοίνωση για το εργαστήριο Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων

Την Τρίτη 7/3/2023 και ώρα 9:00 – 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α1, η 1η εργαστηριακή άσκηση για όλες τις ομάδες. Η παρουσία όλων των φοιτητών είναι υποχρεωτική.

Αναβολή μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων Παρασκευή 24/2/2023

Αναβάλλεται η θεωρία του μαθήματος Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων την Παρασκευή 24/2/2023 λόγω κωλύματος του διδάσκοντα. Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/3/2023.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΠ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΖΑ 2023

Συμμετοχή μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής (με Θέμα: Σφολιάτα τεχνολογία παραγωγής και εφαρμογές στην βιοτεχνική άρτο-ζαχαροπλαστική, Θεοφάνης Γεωργόπουλος) στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων), με τίτλο “Τεχνολογικές προσεγγίσεις στην βιοτεχνική αρτο-ζαχαροπλαστική” στην έκθεση Αρτόζα 2023 (Εκθεσιακό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, 11.00-15.00.Το πρόγραμμα της […]