Current actions, and events related to the Department of Food Science and Nutrition and its staff members and students is posted in Linkedin or Facebook
Department of Food Science and Nutrition, University of Thessaly

WORKSHOP «LOCAL AND GLOBAL REACTIONS TO THE FOOD SECURITY CRISIS»

ECOTROPHELIA student competition

Σημαντική διάκριση του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων κατά την συμμετοχή στο πρόσφατο Hackathlon καινοτομίας, συνεργατισμού και επιχειρηματικότητας της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (ΑΝ.ΚΑ), στις 12/7/2025, στο οποίο ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ιωάννης Γιαβάσης συμμετείχε ως μέλος της ομάδας των “Σχολικών Κήπων” (https://schoolgardens.gr/itamos/), που έλαβε το 1ο βραβείο και θα συμμετέχει στο διατοπικό (εθνικό) Hackathlon τον Σεπτέμβριο, με […]

Με τη συμμετοχή του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου FUTURE FOODS που διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος Elsevier στη Σιγκαπούρη, στις 16-18/7/2025 (https://www.elsevier.com/events/conferences/all/future-foods-congress). Συγκεκριμένα, στα πλαίσια των έργων Innovapoultry και Biowineries του Μέτρου 16, του Προγράμματος “Συνεργασία” του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Πρόεδρος […]

The Department of Food Science and Nutrition of the University of Thessaly participated with an exhibition booth and a presentation at Chemexpo2025 (https://chem-expo.gr), held from May 31 to June 2, 2025, at the Metropolitan EXPO, located at Athens International Airport. The department’s participation and presentation of its educational and research activities at Chemexpo2025 was highly […]